Helsinki / Salo: 040 660 4884 ja 040 660 4897 asiakaspalvelu@tiliykkoset.fi

Tiliykköset Oy

KIRJANPITO HELSINKI & MUU SUOMI

Hoidamme asiakkaidemme kirjanpidon pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Huolehdimme siitä, että kirjanpito ja siihen liittyvä kausiveroilmoitus tehdään ajallaan ja että asiakkaamme saavat alv-maksutiedot yhdessä kuukausittaisten raporttien kanssa haluamallaan tavalla.

Tarjoamme kirjanpidon palveluitamme pienille ja keskisuurille yrityksille Helsingissä, Salossa ja muualla Suomessa.

Kirjanpidon hinnoittelumme perustuu tositemäärään (tiliotetapahtumat, käteiskuitit). Näin asiakkaamme tietää jo etukäteen, mitä palvelu maksaa. Myös erittäin pientä kuukausittaista toimintaa pyörittävät yrittäjät tai aloittavat yrittäjät on näin huomioitu huokeassa hinnoittelussamme.

Kirjanpidon ohjelmistot

Käytössämme ovat taloushallinto-ohjelmistot Fennoa sekä Fivaldi. Teemme kirjanpitoja perinteiseen tyyliin paperisena tai täysin sähköisenä, jolloin koko aineisto (myyntilaskut, ostolaskut, käteiskuitit ja tiliotteet) on tehty/ladattu Fennoaan.

Tositteet voi toimittaa meille joko paperisena postitse / tuomalla Helsingin tai Salon toimistoillemme tai lataamalla ne erilaisten sähköisten kanavien kautta, mm. eTasku ja Dropbox.

Kuukausittaiseen kirjanpitoon liittyvä neuvonta kuuluu meillä kirjanpidon hintaan. Emme laskuta siitä erikseen. Ota yhteyttä Helsingin tai Salon toimistoomme, niin kerromme lisää kirjanpidosta ja muista palveluistamme!

YHTEYSTIEDOT

Taina

Puhelin: 040 660 4884
Sähköposti: taina@tiliykkoset.fi

Sari-Irina

Puhelin: 040 660 4897
Sähköposti: irina@tiliykkoset.fi

Meija

Tmi Meija Apell
Sähköposti: asiakaspalvelu@tiliykkoset.fi

Haluaisitko kuulla enemmän? Ota yhteyttä!

2 + 5 =

Call Now Button